بحـث
المواضيع الأخيرة
المكرونه بالصلصة الحاره
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
المكرونه بالصلصة الحاره
المكرونه أو المعكرونه بالصلصه الحاره بالإضافه إلى صدور دجاج
الطريقه
نقوم اولا بعمل الصلصه
والجميع يعرفونها
ثم نضيف البهارات الحاره
خلطة هوت سبايسى
وهى عباره عن فلفل أسود وفلفل احمر - ملح -ومادة بيكربونات الصوديم وإن لم توجد فنحن فى غنى عنها ولكن توضع كميه قليله إن وجدت - الزنجبيل - البردقوش - قرنفل - قرفه - يانسون
وجميع هذه التوابل والاعشاب تكون ناعمه نعومة الملح وتوضع نصف ملعقة شاى
ويمكن الاكثار من الفلفل الاسود والاحمر (الشطه ) حسب الرغبه
نحضر صدر دجاج ونقطعه قطع صغيره
ويوضع فى الصلصه
ونقوم بطهيه لمدة 10 إلى 20 دقيقه حسب النضج
ونقوم بسلق المكرونه
وتوضع الخلطه على المكرونه وتقلب جيدا
وبالهنا والشفاء
ملحوظه
يمكن إستبدال صدور الدجاج بشرائح من اللحم او السدق (السجق)
الطريقه
نقوم اولا بعمل الصلصه
والجميع يعرفونها
ثم نضيف البهارات الحاره
خلطة هوت سبايسى
وهى عباره عن فلفل أسود وفلفل احمر - ملح -ومادة بيكربونات الصوديم وإن لم توجد فنحن فى غنى عنها ولكن توضع كميه قليله إن وجدت - الزنجبيل - البردقوش - قرنفل - قرفه - يانسون
وجميع هذه التوابل والاعشاب تكون ناعمه نعومة الملح وتوضع نصف ملعقة شاى
ويمكن الاكثار من الفلفل الاسود والاحمر (الشطه ) حسب الرغبه
نحضر صدر دجاج ونقطعه قطع صغيره
ويوضع فى الصلصه
ونقوم بطهيه لمدة 10 إلى 20 دقيقه حسب النضج
ونقوم بسلق المكرونه
وتوضع الخلطه على المكرونه وتقلب جيدا
وبالهنا والشفاء
ملحوظه
يمكن إستبدال صدور الدجاج بشرائح من اللحم او السدق (السجق)
رد: المكرونه بالصلصة الحاره
ويمكن الاكثار من الفلفل الاسود والاحمر (الشطه ) حسب الرغبه
هههههههههههههههه
حرااااام عليك اخى احمد
عملت الاكله واكثرت من الشطه ومحدش قدر ياكل منها غيرى
ههههههههههه
بس اكله جميله وسهله
تسلم ايدك اخى
شكرا لك
هههههههههههههههه
حرااااام عليك اخى احمد
عملت الاكله واكثرت من الشطه ومحدش قدر ياكل منها غيرى
ههههههههههه
بس اكله جميله وسهله
تسلم ايدك اخى
شكرا لك
دموع القمر- ** مشرفة منتدى مائدتي **
- عدد المساهمات : 184
نقاط : 5531
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 05/04/2010
العمر : 31
رد: المكرونه بالصلصة الحاره
ههههههههههههههههه
لالالا والله انا امبارح عملتها ومن 4 ايام فاتو بس كانت نار
وتفتح الشهيه
وبعدين لما محدش رضى ياكل مش كنت بعتيلى طبق
شكرا لمرورك أختى دموع القمر
لالالا والله انا امبارح عملتها ومن 4 ايام فاتو بس كانت نار
وتفتح الشهيه
وبعدين لما محدش رضى ياكل مش كنت بعتيلى طبق
شكرا لمرورك أختى دموع القمر
أبويوسف- نائب المدير العام
- عدد المساهمات : 449
نقاط : 6174
السٌّمعَة : 19
تاريخ التسجيل : 24/03/2010
العمر : 47
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين يناير 09, 2017 8:32 pm من طرف أحمد
» ممكن تصلي علي النبي
الإثنين يناير 09, 2017 8:28 pm من طرف أحمد
» وإن عدتم عدنا
السبت نوفمبر 21, 2015 12:33 am من طرف أحمد
» أولادنا في رمضان
الإثنين يونيو 30, 2014 4:53 pm من طرف أبويوسف
» أكبر وأحدث خطوط انتاج الفحم المضغوط(اصابع)
السبت يناير 25, 2014 2:42 am من طرف eslam arafa
» فحم مضغوط فحم طبيعى
السبت يناير 25, 2014 2:41 am من طرف eslam arafa
» أحدث ماكينة نشارة خشب وتقطيع اخشاب
السبت يناير 25, 2014 2:37 am من طرف eslam arafa
» وحشتونى
الخميس أغسطس 22, 2013 4:42 am من طرف على شاهين
» صورى فى شم النسيم 2012
السبت أكتوبر 20, 2012 7:32 pm من طرف عمر جابر